Тарифа: Колко струва да се учиш при Ергена? Евгени Генчев вае

...
Тарифа: Колко струва да се учиш при Ергена? Евгени Генчев вае
Коментари Харесай

Тарифа: Колко струва да се учиш при Ергена?


Тарифа: Колко коства да се учиш при Ергена? Евгени Генчев вае пианисти в Пловдив против 400 евро. Виртуозният пианист Евгени Генчев, който бе основен воин и завоюва женските сърца в риалити формата „ Ергенът “, провежда за втори следващ път Sweet Struggle Festival в Пловдив. Събитието се радва на голям интерес по време на пилотното му издание и е персонална хрумка на надарения пловдивчанин.

Това събитие е замислено с концепцията да продължи това, което Евгени в началото стартира в своя YouTube канал и стана изключително известно при започване на пандемията – да построи общественост от хора с сходно мислене, които вършат това, което обичат, и минават през компликациите, с цел да станат по-добри версии на себе си. Мисията на Евгени е да споделя знанията и опита си както като реализатор, по този начин и като учител, да въодушевява, подкрепя и поддържа участниците в тяхното музикално пътешестване. На фестивала Sweet Struggle са добре пристигнали пианисти, педагози, специалисти и запалянковци от целия свят да се причислят към празника на музиката.

Събитието ще се организира сред 7 и 13 август в пиано център „ Рунитон “ в родния град на Евгени. Програмата включва гала по разкриване, след което предстоят петдневни майсторски класове и уъркшопи с участниците. Краят ще е с рецитал и доста изненадващи осъществявания.

Фестивалът предлага три форми на присъединяване – на постоянен участник за ден или за всички дни, както и на деен слушател. 400 евро е цената за постоянния участник по време на фестивала. Това включва три урока с Евгени и достъп до всички събития и действия по време на фестивала. 150 евро пък ще брои интензивният слушател, който ще може да бъде на събитията, само че без да взе участие. 30 евро пък е цената на еднодневния пропуск.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР